Servicii oferite

- Casa de cultură a Sindicatelor pune la dispoziţie iubitorilor de carte o bibliotecă cu un volum de carte de 35.000 buc. Sala de lectură are o capacitate de 25 locuri. Se împrumută carte doritoriilor, în baza unei fişe de împrumut eliberată de instituţie.
În cadrul bibliotecii se organizează concursuri şi spectacole omagiale pentru scriitori, poeţi, muzicieni, oameni de ştiinţă.

- Casa de Cultură a Sindicatelor pune la dispoziţia dumneavoastră pentru spectacole, conferinţe, diverse întâlniri sala de spectacole „Dorel Manea” cu o capacitate de 500 locuri. Chiria sălii este 200lei/ oră. Pentru grădiniţe, şcoli si asociaţii non profit oferim gratuit sonorizare si lumini.

- Pentru diverse prezentări (Avon, produse naturiste, conferinţe de presă, lansări de carte, serbări şcolare) vă punem la dispoziţie sala multifuncţională cu o capacitate de 100 locuri la un preţ de 100 lei/oră. Pentru grădiniţe, şcoli si asociaţii non profit oferim gratuit sonorizare si lumini.

- Pentru artiştii plastici (pictură, sculptură, artă fotografică) doritori de expoziţii le punem la dispoziţie gratuit simezele de la parterul instituţiei şi din foayerele de la etajul I şi II.